TENTANG KAMI

Ningbo Grand Machinery Co., Ltd. is located in Ningbo port of China with convenient transportation. The company was founded in 2010 and covers a total area of about 2,000 square meters.

parusahaan boga rarancang kapang, casting paeh sarta bengkel machining CNC, specializing dina rarancang, pamrosésan sarta produksi sagala rupa penjuru logam non-standar jeung bagian baku. Produk nu aub dina sagala widang kayaning bagian otomatis, kapal, mesin, perlakuan médis, rojongan infrastruktur, panerapan jati, hardware alat, jeung sajabana, sarta nu utamana dijual ka Amérika Serikat, Jepang, Italia, Kanada, Cina jeung nagara séjén .

Sanggeus ampir dékade tina akumulasi, urang gaduh pangalaman beunghar manufaktur mesin. Kami alus di casting logam nonferrous kayaning tambaga, aluminium, sarta alloy séng, sarta miboga kamampuh produk prosés precision. Dina waktu nu sarua, parusahaan geus ngadegkeun panjang istilah-na hubungan koperasi stabil ngandung sababaraha foundries logam ferrous jeung tutuwuhan perlakuan permukaan kayaning plating na Anodizing, jadi bisa nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun konsumén.

 The company has rich production experience and standard product testing procedures, can provide customers with good service, provide regular molds within 35 days, quote within 3 working days, and hope to establish long-term cooperative relationships with existing and potential customers.

  • bebf3d769a754c537b53cd3e7003be5
  • c989ce3cb485d6e408972319084b6f3
  • 5eea98b2b20a30c2802ef8098a26155
  • a47d8913731eca1471a65d7bf19e8d5
  • 车间照片2
  • 车间照片5

wartos

What are the technological requirements for die-casting product structure design?

produk panganyarna