TENTANG KAMI

Ningbo Grand mesin Co., Ltd. ieu lokasina di Ningbo port Cina kalayan angkutan merenah. Pausahaan ieu diadegkeun taun 2010 sarta nyertakeun wewengkon total ngeunaan 5.500 méter pasagi.

parusahaan boga rarancang kapang, casting paeh sarta bengkel machining CNC, specializing dina rarancang, pamrosésan sarta produksi sagala rupa penjuru logam non-standar jeung bagian baku. Produk nu aub dina sagala widang kayaning bagian otomatis, kapal, mesin, perlakuan médis, rojongan infrastruktur, panerapan jati, hardware alat, jeung sajabana, sarta nu utamana dijual ka Amérika Serikat, Jepang, Italia, Kanada, Cina jeung nagara séjén .

  • kira-kira
  • kira-kira

wartos

graviti Casting
  • graviti Casting

    Graviti paeh casting téh nujul kana proc nu ...
  • paeh Casting

    Paeh-casting kapang dijieun formulir baja jeung ...

produk panganyarna