RRETH NESH

Ningbo Grand Machinery Co., Ltd. is located in Ningbo port of China with convenient transportation. The company was founded in 2010 and covers a total area of about 2,000 square meters.

Kompania ka dizajn myk, që hedh vdesin dhe punëtori machining CNC, i specializuar në projektimin, përpunimin dhe prodhimin e pjesëve të ndryshme të metaleve me standarde dhe pjesët standarde. Produktet janë të përfshirë në fusha të ndryshme të tilla si pjesë auto, anije, makineri, trajtim mjekësor, mbështetjen e infrastrukturës, aparate shëpiake Mobilje mjet hardware, etj, dhe janë shitur kryesisht në Shtetet e Bashkuara, Japonia, Italia, Kanadaja, Kina dhe vendet e tjera .

Pas gati një dekadë e akumulimit, ne kemi pasur përvojë në prodhimin e makinerive. Ne jemi të mirë në hedh metale nonferrous të tilla si bakri, alumini, dhe lidhjeve të zinkut, dhe kanë aftësinë për të produkteve procesi saktësi. Në të njëjtën kohë, kompania ka vendosur afat-gjatë dhe marrëdhënie të qëndrueshme bashkëpunimi me disa foundries ngjyra metalike dhe impiante të trajtimit të sipërfaqes të tilla si plating dhe anodizing, kështu që mund të ofrojnë shërbim me një ndalesë për konsumatorët.

 The company has rich production experience and standard product testing procedures, can provide customers with good service, provide regular molds within 35 days, quote within 3 working days, and hope to establish long-term cooperative relationships with existing and potential customers.

  • bebf3d769a754c537b53cd3e7003be5
  • c989ce3cb485d6e408972319084b6f3
  • 5eea98b2b20a30c2802ef8098a26155
  • a47d8913731eca1471a65d7bf19e8d5
  • 车间照片2
  • 车间照片5

LAJME

CNC precision machining you do not know the little knowledge here!

PRODUCT FUNDIT