ЗА НАС

Ningbo Grand Machinery Co., Ltd. is located in Ningbo port of China with convenient transportation. The company was founded in 2010 and covers a total area of about 2,000 square meters.

Компанијата има мувла дизајн, Леене и ЦПУ обработка работилници, специјализирана за дизајн, обработка и производство на разни метални не-стандардни делови и стандардни делови. На производи се вклучени во различни области како што авто делови, бродови, машини, медицински третман, поддршка инфраструктура, мебел за домаќинство, хардвер алатка, итн, и се продаваат, главно во САД, Јапонија, Италија, Канада, Кина и други земји .

По речиси една деценија на акумулација, имаме богато искуство во машини за производство. Ние сме добри во кастинг обоени метали како бакар, алуминиум и цинк легури, и имаат способност да процесот прецизност производи. Во исто време, компанијата има воспоставено долгорочна и стабилна соработка односи со некои црни метали леарници и површинска обработка на растенија, како и позлата Анодизирање, така што може да обезбеди едношалтерски услуги за клиентите.

 The company has rich production experience and standard product testing procedures, can provide customers with good service, provide regular molds within 35 days, quote within 3 working days, and hope to establish long-term cooperative relationships with existing and potential customers.

  • bebf3d769a754c537b53cd3e7003be5
  • c989ce3cb485d6e408972319084b6f3
  • 5eea98b2b20a30c2802ef8098a26155
  • a47d8913731eca1471a65d7bf19e8d5
  • 车间照片2
  • 车间照片5

ВЕСТИ

CNC precision machining you do not know the little knowledge here!

најновите производи