BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo Grand Machinery Co., Ltd. is located in Ningbo port of China with convenient transportation. The company was founded in 2010 and covers a total area of about 2,000 square meters.

Perusahaan wis desain jamur, casting die lan pelatihan mesin CNC, sing spesialisasine ing desain, Processing lan produksi macem-macem bagian logam non-standar lan bagean standar. Produk sing melu ing macem-macem kothak kayata bagean otomatis, kapal, mesin, medical perawatan, support infrastruktur, Perkakas Furnitur, hardware alat, etc., lan sing utamané didol menyang Amerika Serikat, Jepang, Italia, Kanada, China lan negara liyane .

Sawise saklawasé a decade saka klempakan, kita duwe pengalaman sugih ing Manufaktur machinery. We apik ing casting nonferrous logam kayata tembaga, aluminium, lan wesi seng, lan duwe kemampuan kanggo produk proses tliti. Ing wektu sing padha, perusahaan wis ditetepake long-term lan hubungan pengusaha stabil kanthi sawetara Foundries logam ferrous lan tetanduran perawatan lumahing kayata plating lan Anodizing, supaya bisa nyedhiyani layanan siji-mandeg kanggo pelanggan.

 The company has rich production experience and standard product testing procedures, can provide customers with good service, provide regular molds within 35 days, quote within 3 working days, and hope to establish long-term cooperative relationships with existing and potential customers.

  • bebf3d769a754c537b53cd3e7003be5
  • c989ce3cb485d6e408972319084b6f3
  • 5eea98b2b20a30c2802ef8098a26155
  • a47d8913731eca1471a65d7bf19e8d5
  • 车间照片2
  • 车间照片5

NEWS

What are the technological requirements for die-casting product structure design?

PRODUCT anyar