BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo Grand Machinery Co., Ltd. dumunung ing Ningbo port China transportasi trep. Perusahaan iki didegaké ing 2010 lan kalebu area total watara 5,500 meter.

Perusahaan wis desain jamur, casting die lan pelatihan mesin CNC, sing spesialisasine ing desain, Processing lan produksi macem-macem bagian logam non-standar lan bagean standar. Produk sing melu ing macem-macem kothak kayata bagean otomatis, kapal, mesin, medical perawatan, support infrastruktur, Perkakas Furnitur, hardware alat, etc., lan sing utamané didol menyang Amerika Serikat, Jepang, Italia, Kanada, China lan negara liyane .

  • bab
  • bab

NEWS

gravitasi Casting
  • gravitasi Casting

    Gravitasi die casting iku nuduhake posedur ing ...
  • die Casting

    Die-casting jamur digawe wangun baja lan ...

PRODUCT anyar